Services

Verbouwing / Renovatie

Wilt u als onderneming of overheid een groter renovatieproject laten uitvoeren? Dan bent u bij Nelis Bouw aan het juiste adres.

Een kwalitatieve renovatie, van A tot Z

Wilt u als onderneming of overheid een groter renovatieproject laten uitvoeren? Dan bent u bij Nelis Bouw aan het juiste adres. Met meer dan 120 jaar ervaring in verbouwingen gaan we voluit voor vakmanschap. Uiteraard nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee in onze aanpak.

Ongeacht de uitdaging, bouwen we voort op wat we weten dat werkt en verhogen we jouw visie op succes.

We denken met je mee

Elke renovatie is uniek. Precies daarom denken we met plezier mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Een goede voorbereiding met voorstudie zorgt namelijk mee voor het succes. Samen met u bepalen we zo de perfecte oplossing op maat.

Begeleiding van A tot Z

Daarnaast heeft u een eigen, vaste projectleider tijdens de renovatiewerken. Als algemene aannemer begeleiden we u zo, van A tot Z. Bovendien bespaart u zo op de kosten. En voorkomst u narigheden, tijdens en na het project.

Breed gamma renovaties

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een fabriek of magazijn dat aan vernieuwing toe is: bij al deze projecten gaan we de uitdaging met plezier aan. Met een familiale en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat het geheel weer jarenlang up-to-date is. Hierbij werken we al heel wat jaren met vaste onderaannemers. Vakkundige bedrijven waarop we kunnen rekenen.

Verder kan u ook voor de renovatie van een groter woongeheel bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een oud appartementsgebouw of een gedateerd rusthuis. Voor een individuele verbouwing van een woning kan u echter niet bij ons terecht.

Als aannemer voor renovatie werken we in de grotere omgeving van Mechelen en de Kempen, maar ook in de noordzijde van de provincie Vlaams-Brabant.