Services

Ruwbouw

Heeft u als onderneming of overheid een groter bouwproject? Dan bent u bij Nelis Bouw aan het juiste adres.

Een kwalitatieve ruwbouw, zoals het moet.

Heeft u als onderneming of overheid een groter bouwproject? Dan bent u bij Nelis Bouw aan het juiste adres. Met meer dan 120 jaar ervaring als ruwbouw-aannemer staan we voor puur vakmanschap. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de nieuwste technieken in de sector.

Ongeacht de uitdaging, we bouwen voort op wat we weten dat werkt en verhogen uw visie op succes

Nauwlettende opvolging

Als algemene aannemer zorgen we daarnaast voor een professionele coördinatie en nauwlettende opvolging, gedurende de hele ruwbouwwerken. Met een eigen vaste projectleider voorkomt u zo nare toestanden tijdens en na de werken.

Samenwerking

We denken ook graag mee met architecten, ingenieurs en studiebureaus. Een goede aannemer voor ruwbouw gaat namelijk voor kwalitatief maatwerk, met innovatieve oplossingen en flexibiliteit.

Varia aan soort projecten

Van een fabriek of handelspand tot een magazijn of kantoorgebouw: bij al deze projecten voelen we ons als een vis in het water. In een persoonlijke en familiale sfeer zorgen we dat de utiliteitsbouw wind- en waterdicht is. Hierbij werken we al jarenlang met vaste onderaannemers, waarvoor we ons hand in het vuur steken.

Daarnaast werken we ook graag mee aan de ruwbouw van grotere woonprojecten, zoals rusthuizen en appartementsgebouwen. Voor individuele woningbouw kan u echter niet bij ons terecht.

Als aannemer voor ruwbouw werken we in de ruime regio van Mechelen en de Kempen, maar ook in het noorden van Vlaams-Brabant.