• Ma - Vrij: 9:00 - 17:00 | Za - Zo: Gesloten / Afspraak

Aannemer voor uw renovatie

Flexibel maatwerk, met kennis van zaken.

Een kwalitatieve renovatie, van A tot Z

Wilt u als onderneming of overheid een groter renovatieproject laten uitvoeren? Dan bent u bij Nelis Bouw aan het juiste adres. Met meer dan 120 jaar ervaring in verbouwingen gaan we voluit voor vakmanschap. Uiteraard nemen we de nieuwste ontwikkelingen mee in onze aanpak.

Elke renovatie is uniek. Precies daarom denken we met plezier mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Een goede voorbereiding met voorstudie zorgt namelijk mee voor het succes. Samen met u bepalen we zo de perfecte oplossing op maat.

Daarnaast heeft u een eigen, vaste projectleider tijdens de renovatiewerken. Als algemene aannemer begeleiden we u zo, van A tot Z. Bovendien bespaart u zo op de kosten. En voorkomst u narigheden, tijdens en na het project.

Onze missie bij Nelis Bouw

Projecten en realisaties in renovatie

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een fabriek of magazijn dat aan vernieuwing toe is: bij al deze projecten gaan we de uitdaging met plezier aan. Met een familiale en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat het geheel weer jarenlang up-to-date is. Hierbij werken we al heel wat jaren met vaste onderaannemers. Vakkundige bedrijven waarop we kunnen rekenen.

Verder kan u ook voor de renovatie van een groter woongeheel bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een oud appartementsgebouw of een gedateerd rusthuis. Voor een individuele verbouwing van een woning kan u echter niet bij ons terecht.

Als aannemer voor renovatie werken we in de grotere omgeving van Mechelen en de Kempen, maar ook in de noordzijde van de provincie Vlaams-Brabant.

Renovatie

Elke verbouwing is maatwerk. Daarom denken we graag mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Samen met u zoeken we naar de perfecte oplossing.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Ruwbouw

Bij een groot bouwproject hoort professionele coördinatie. U kan rekenen op een vaste projectleider. Zo voorkomt u nare zaken, tijdens en na de werken.

uitgevoerde en lopende projecten door Nelis Bouw

Onze gerealiseerde projecten

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een nieuw appartementsgebouw of rusthuis: we hebben expertise in tal van sectoren.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Meer dan 120 jaar vakkennis

Met de achtste generatie aan het roer bieden we meer dan ooit kwalitatief maatwerk. Ervaring combineren we met inzicht in de nieuwste technieken.

Alles wat je moet weten over Nelis Bouw

Het succes van Nelis Bouw: onze vakmensen

Onze jarenlange ervaring als bouwfirma één ding. Het is echter de motivatie en nieuwsgierigheid van ons huidige team, die vandaag het verschil maakt. Samen zijn ze een geoliede machine, die uw bouwproject tot een goed einde brengt.

Bekijk Nu Onze Vacatures
Onze missie bij Nelis Bouw

Een complex project met de nodige uitdagingen.
Daar zetten we graag onze tanden in.

Jan Nelis & Stijn Nelis

Zaakvoerders - 8ste generatie Nelis Bouw

Op zoek naar een bouwonderneming?
Laat het ons weten.

Samen met u bekijken we graag alle mogelijkheden. En maken we een offerte, op maat van uw project.