• Ma - Vrij: 9:00 - 17:00 | Za - Zo: Gesloten / Afspraak

Onze realisaties

Reken op onze ervaring.

Renovatieprojecten

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een te vernieuwen appartementsgebouw of rusthuis: we hebben tal van ervaring. Waar mogelijk dachten we met plezier mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Samen kwamen we telkens tot de perfecte oplossing. Elke renovatie is immers uniek.

Stijn Nelis aan het woord

“Naast het meedenken neem ik het leiden van het project op mij. Op deze manier smoren we potentiële problemen op tijd in de kiem. En zo hebben klanten geen narigheden achteraf.”

Ruwbouwprojecten

Bij utiliteitsbouw zorgen we er steevast voor dat alles snel wind- en waterdicht is. Maar ook bij grotere nieuwbouwprojecten gingen we hier voluit voor. Puur vakmanschap, in een persoonlijke en familiale setting. Naast generatielange ervaring hebben we natuurlijk ook aandacht voor de nieuwste technieken in de sector.

Jan Nelis aan het woord

“Naast ons solide team werken we al jarenlang met vaste onderaannemers. Vakmensen waarvoor we ons hand in het vuur durven steken. Samen gaan we voor die extra stap, om van elk project een succes te maken.”

Projecten in uitvoering

Renovatie

Elke verbouwing is maatwerk. Daarom denken we graag mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Samen met u zoeken we naar de perfecte oplossing.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Ruwbouw

Bij een groot bouwproject hoort professionele coördinatie. U kan rekenen op een vaste projectleider. Zo voorkomt u nare zaken, tijdens en na de werken.

uitgevoerde en lopende projecten door Nelis Bouw

Onze gerealiseerde projecten

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een nieuw appartementsgebouw of rusthuis: we hebben expertise in tal van sectoren.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Meer dan 120 jaar vakkennis

Met de achtste generatie aan het roer bieden we meer dan ooit kwalitatief maatwerk. Ervaring combineren we met inzicht in de nieuwste technieken.

Alles wat je moet weten over Nelis Bouw

Het succes van Nelis Bouw: onze vakmensen

Een jarenlange ervaring als erkende aannemer hebben: dat is één ding. Het verschil maken we echter dankzij de nieuwsgierigheid en motivatie van onze mensen. Samen vormen we een geoliede machine en brachten we reeds tal van boeiende bouwvragen tot een goed einde.

Bekijk Nu Onze Vacatures
Onze missie bij Nelis Bouw

Een complex project met de nodige uitdagingen.
Daar zetten we graag onze tanden in.

Jan Nelis & Stijn Nelis

Zaakvoerders - 8ste generatie Nelis Bouw

Op zoek naar een erkende aannemer?
Laat het ons weten.

Samen met u bekijken we graag alle mogelijkheden. En maken we een offerte, op maat van uw project.