• Ma - Vrij: 9:00 - 17:00 | Za - Zo: Gesloten / Afspraak

Over ons als erkende aannemer

Nelis Bouw: meer dan 120 jaar ervaring in het vak.

Over ons als erkende aannemer

Nelis Bouw: meer dan 120 jaar ervaring in het vak.

Aannemer met kennis over renovatie en ruwbouw

Met de achtste generatie aan het roer biedt Nelis Bouw meer dan ooit kwalitatief maatwerk. In 1885 startte ons verhaal in Nijlen. Hierna ging de zaak telkens over van vader op zoon. Maar wat ons zo anders maakt dan andere erkende aannemers: dat verloren we nooit uit het oog.

Andere aannemers in renovatie en ruwbouw beperken zich tot het pure bouw- en verbouwwerk. Dit zien wij echter anders. Nelis Bouw maakt het verschil, door mee te denken bij het project. Samen met architecten, studiebureaus en ingenieurs komen we zo tot de perfecte oplossingen. Creatieve en innovatieve ideeën, op maat van uw uitdaging.

Naast de kennis die we putten uit meer dan 120 jaar ervaring, zijn we helemaal mee met de nieuwste technieken in de sector. Als erkende aannemer zorgen we er zo voor dat het resultaat de tand des tijds eens zo goed zal doorstaan. U kent dus geen problemen, zowel tijdens als na de bouw of renovatie.

Contacteer ons nu
Onze missie bij Nelis Bouw

Onze projecten als erkende aannemer

Van een fabriek of handelspand tot een magazijn of kantoorgebouw: onze lijst met realisaties in renovatie en ruwbouw is divers. Met een team van zo’n 15 werknemers zorgen we voor een degelijk eindresultaat om trots op te zijn. Daarnaast hebben we een netwerk van vaste onderaannemers, waar we op kunnen bouwen.

Verder zorgden we ook voor de ruwbouw of renovatie van talrijke grotere woonprojecten, zoals appartementsgebouwen en rusthuizen. Voor individuele woningbouw moet u echter bij een andere erkende aannemer zijn.

Ons werkgebied strekt zich uit van de ruime regio van Mechelen en de Kempen, tot de noordkant van de provincie Vlaams-Brabant.

Renovatie

Elke verbouwing is maatwerk. Daarom denken we graag mee met studiebureaus, ingenieurs en architecten. Samen met u zoeken we naar de perfecte oplossing.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Ruwbouw

Bij een groot bouwproject hoort professionele coördinatie. U kan rekenen op een vaste projectleider. Zo voorkomt u nare zaken, tijdens en na de werken.

uitgevoerde en lopende projecten door Nelis Bouw

Onze gerealiseerde projecten

Van de verbouwing van een handelspand of kantoorgebouw tot een nieuw appartementsgebouw of rusthuis: we hebben expertise in tal van sectoren.

renovaties en nieuwbouw door Nelis Bouw

Meer dan 120 jaar vakkennis

Met de achtste generatie aan het roer bieden we meer dan ooit kwalitatief maatwerk. Ervaring combineren we met inzicht in de nieuwste technieken.

Alles wat je moet weten over Nelis Bouw

Het succes van Nelis Bouw: onze vakmensen

Onze jarenlange ervaring als bouwfirma één ding. Het is echter de motivatie en nieuwsgierigheid van ons huidige team, die vandaag het verschil maakt. Samen zijn ze een geoliede machine, die uw bouwproject tot een goed einde brengt.

Bekijk Nu Onze Vacatures
Onze missie bij Nelis Bouw

Een complex project met de nodige uitdagingen.
Daar zetten we graag onze tanden in.

Jan Nelis & Stijn Nelis

Zaakvoerders - 8ste generatie Nelis Bouw

Op zoek naar een erkende aannemer?
Laat het ons weten.

Of het nu een renovatie of ruwbouw is: samen met u kijken we met plezier wat er allemaal mogelijk is. U krijgt vervolgens een offerte, die perfect aansluit bij uw project.